Kesäyritysseteli tarjoaa nuorille mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä

Onko sinulla yritysidea ja haluaisit kokeilla millaista olisi toimia yrittäjänä? Nyt sinulla on siihen tilaisuus!

Kristiinankaupungin elinkeinokeskus tarjoaa viidelle 15−25-vuotiaalle yrittäjyydestä kiinnostuneelle nuorelle mahdollisuuden kokeilla kesäyrittäjyyttä. Saat 500 euron tuen yritystoiminnallesi ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskukselta neuvoja ja tukea toiminnan toteuttamiseen.

Haluamme auttaa nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä matalalla kynnyksellä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä! Kesäyrittäjän tukea haetaan omalla yritysidealla, joka voi olla lähtöisin omasta osaamisesta, kiinnostuksen kohteesta, unelmista tai ympärillä havaitusta mahdollisuudesta. Ehkä tietäisit täydellisen paikan kesäkahvilalle tai olet hyvä tekemään nettisivuja. Tai ehkä naapuruston eläimet tai lapset kaipaavat hoitajaa kesän aikana? Tutustu myös Doerz-palveluun (www.doerz.com). Idea kesäyritykseen voi syntyä monella tapaa! Yrityskokeilusi voi kestää koko kesän tai toimintaa voi olla tarjolla 30 päivän ajan.

Täytä hakemuslomake ja toimita hakemus henkilökohtaisesti Kristiinankaupungin elinkeinokeskukseen.

Varaa tapaaminen ja jätä hakemuksesi yritysneuvojalle, Anthony Hannukselle ( anthony.hannus@krs.fi )

Kaikkiin kesäyrittäjyydestä kiinnostuneisiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja valinnoista ilmoitetaan viimeistään toukokuun aikana. Kaikki hakeneet haastatellaan ja heille tarjotaan sparrausta yritysidean toteuttamiseen Kristiinankaupungin elinkeinokeskuksen voimin.

Ehdot

– Seteli annetaan enintään viidelle yritykselle. Mikäli saamme yli viisi hakemusta, annetaan seteli viidelle parhaimmalle idealle.

– Yrityksen tulee olla rekisteröitynä Kristiinankaupungissa.

– Yrityksen toiminta saa jatkua kesän jälkeen, mutta tämä ei ole pakollista.

– Yksi seteli per henkilö/yritys.

– Oikein täytetty hakemus ja lyhyt loppuraportti joka toimitetaan Kristiinankaupungin elinkeinokeskukselle viimeistään 30.9.2022. Loppuraportissa kerrotaan yrityksen toiminnasta kesän aikana ja tulevaisuudensuunnitelmista.

Hakemus

Hakuaika: 21.3.−16.5.2022

Lataa hakemus oheisesta linkistä. Hakemuksen voi myös noutaa Kristiinakaupungin elinkeinokeskuksen toimistolta.

Hakulomake (PDF)

Lisätietoja

Anthony Hannus
yritysneuvoja
Puh. 050 322 2986 
S-posti: anthony.hannus@krs.fi

kuva46