Kristiinankaupungin elinkeinokeskus

kuva10Elinkeinokeskus tarjoaa neuvontaa paikallisille yrityksille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille. Apua saa myös tiedonvälityksessä sekä erilaisten viranomaisten, organisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden yhteystietojen välittämisessä.

Elinkeinokeskuksen toiminnan tavoitteena on auttaa uusien yritysten perustamisessa ja vahvistaa kunnassa jo olevia yrityksiä sekä edistää hyvää yritysilmastoa. Tarjoamme palvelujamme maksutta ja täysin luottamuksellisesti.

Elinkeinokeskus voi myöntää 320 euron suuruisen arvosetelin uusille yrittäjille yrityksen perustamisen yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää perustamisvaiheen aiheuttamiin kirjanpitokustannuksiin sekä perustamisen yhteydessä tarvittavien neuvonta- ja konsultointipalvelujen kustannuksiin. Arvoseteli voidaan myöntää myös jo olemassa oleville yrityksille, jotka käyttävät ELY-keskuksen konsultointipalveluja.

Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus Oy:n omistaa Kristiinankaupunki, mikä muodostaa hyvän perustan keskuksen toiminnalle kunnan, poliitikkojen ja elinkeinoelämän välisenä linkkinä.

Elinkeinokeskuksen toimitilat ovat osoitteessa Koulukatu 3.

Painopistealueemme

Uusyrittäjyys

Tarjoamme neuvontaa ja ohjausta yrityksen perustamisvaiheessa

Etabloituneet yritykset

Tarjoamme yrityksille heidän toiminnassaan tarvitsemiaan neuvoja ja tukea.

Osaamisen kehittäminen

Autamme kehittämään yritysten omaa osaamispääomaa.

Verkostot

Tarjoamme yrittäjille kattavia paikallisia, alueellisia ja kansallisia verkostoja.

Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset

Ohjaamme yrittäjiä ja tarjoamme näihin kysymyksiin liittyvää asiantuntemusta.

Etabloinnit

Autamme maa-alueiden, toimitilojen, yhteyksien jne. hankinnassa.