Joustavat koulutusmallit

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hanke

 

Osavan työvoiman saatavuus vaikuttaa kaupungin elinvoimaan, yritysten olemassa oleviin ja tuleviin sijoituspäätöksiin sekä koulutusorganisaatioiden toteutusmalleihin. Tässä tilanteessa vaaditaan uusia joustavia koulutusmalleja ja uudistuneen lainsäädännön konkreettista hyödyntämistä niin toisella asteella kuin korkeakoulutuksessa. Teknologian nopea kehittyminen edellyttää yritysten, työvoimaviranomaisten, elinkeinotoimijoiden ja koulutuksen järjestäjien entistä tiiviimpää yhteistyötä sekä muutosrohkeutta kokeilla täysin uudenlaisia ratkaisuja laajemmin osaavan työvoiman saatavuuteen.

Kristiinankaupunki on mukana osatoteuttajana elokuussa 2019 käynnistyneessä Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hankkeessa. Hanke on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta.

Hankkeen toteutus 8/2019 - 8/2021

Lissä tietoa hankkeesta: LINKKI

kuva71

Helena Patoranta
projektivastaava
puh. 050 320 5983

Projektivastaava työskentelee hankkeessa 50% työajalla.

Koulutuskeskus Brahe toimii hankkeen päätoteuttajana ja Kristiinankaupungin lisäksi osatoteuttajina toimivat Iisalmen, Kurikan, Imatran ja Varkauden ja Keurun kaupungit, Salon seudun, Lounais-Suomen, Itä-Savon sekä SASKYn koulutuskuntayhtymät, sekä Ylivieskan teknologiakylä YTEK Oy. Lisäksi verkostokumppaneina toimivat Alavuden, Forssan, Heinolan, Kauhajoen ja Kokemäen kaupungit sekä Länsirannikon koulutus Oy WinNova.

 

PROJEKTI - KILPAILUKUTSU SOMESSA JA NETTISIVUILLA

 

 

OMAT HOODIT HAASTAA SUT !

 

Nyt sulla on tilaisuus kertoa, miltä elämä maistuu etäkoulussa, -töissä tai miten paluusi kouluun tai töihin on sujunut. Me haluamme kuulla, mitä sinulle kuuluu.

 

Kerro siis yksi tai useampi hyvä asia tästä erikoislaatuisesta tilanteesta. Kerro myös, mitä aiot tehdä kotipaikkakunnallasi heti, kun esimerkiksi liikuntapaikat, kahvilat, kirjastot, nuorisotalot ja muut kivat paikat avautuvat! Oo luova!

 

Jos olet 10 – 22 –vuotias ja asut jossakin alla mainituista kaupungeista, lähetä meille teksti, kuva tai video ajatuksistasi 31.5. mennessä ja osallistut kilpailuun, jonka palkintona on Segway Ninebot ES2 –sähköpotkulauta ja pääsy avustajaksi Justimuksen DUO2-tv-sarjan kuvauksiin elo-syyskuussa 2020. Voittajalle ilmoitetaan 6.6.2020 voitosta henkilökohtaisesti. Osallistujien teoksia julkaistaan Omat Hoodit -kampanjan some-kanavissa pitkin kevättä. Voit osallistua yhdellä tai useammalla teoksella. Voit osallistua yksin tai yhdessä toisten kanssa. Mikäli osallistut ystäväsi kanssa yhteisellä teoksella, muistakaa, että teoksen tulisi syntyä siten, että olette toisiinne etäyhteydessä. Lisätietoja kisasta ja teoksen lähetysohjeet: www.omathoodit.fi

Osallistujien teoksia julkaistaan Omat Hoodit -kampanjan Facebookissa ja Instagramissa. Halutessasi voit jakaa kilpailutyön myös omissa some-kanavissasi. Jos mahdollista, laita postaukseen #omathoodit ja #(kaupunkisi nimi).

 

Omat Hoodit -kampanjassa mukana olevat kaupungit: Alavus, Huittinen, Iisalmi, Ikaalinen, Imatra, Kalajoki, Kauhajoki, Kauhava, Keuruu, Kristiinankaupunki, Kurikka, Laitila, Loimaa, Parkano, Raahe, Rauma, Riihimäki, Salo, Sastamala, Savonlinna, Uusikaupunki, Valkeakoski, Varkaus, Ylivieska

 

 

Paikalliset palkinnot:

1.    Tunnin SUP-lautailu + pizzat neljälle

2.    3 tunnin Kajakki käyttö + ostoskortti Kristine Cafe & Cakes kavilaan kahdelle

3.    Bio Dux liput sekä ostoskortit Kristine Cafe & Cakes kavilaan neljälle

 

 

 

 

Lisä tietoa saat ottamalla yhteyttä

Kristiinankaupungin projektivastaavalle,

Helena Patoranta

050320 5983

helena.patoranta@krs.fi

Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus