TJ:n Tervehdys

Älä unohda paikallisia yrityksiämme

 

Elinkeinokeskuksessa suhtaudumme vakavasti koronaviruksen aiheuttamaan uhkaan. Kehotamme kaikkia yrittäjiä olemaan yhteydessä meihin mieltään askarruttavissa kysymyksissä sekä sähköpostitse että puhelimitse, olemme aina online. Yritysneuvontamme jatkuu entisellään ja selvitämme mielellämme asioita, jotka liittyvät yrityksesi toimintaan ja saatavilla olevaan apuun.

Päivitämme jatkuvasti verkkosivuamme tiedoilla, joita saamme Suomen Yrittäjiltä, Finnveralta, ELY-keskukselta ja BusinessFinlandilta. Nyt lanseerataan erilaisia tukipaketteja ja eri kanavat julkaisevat valtavasti tietoa. Pidämme itsemme ajan tasalla ja autamme löytämään paikallisille yrityksille tärkeää tietoa.

Tiedämme, että monien alojen palvelujen ja tuotteiden kysyntä on jo vähentynyt yhteiskunnassa. Asiakkaat liikkuvat vähemmän ja epävarmoina aikoina on luonnollista pitää kiinni rahoistaan kuluttamisen sijaan.  Tässä tilanteessa on täysin oikein, että liikumme vähemmän, emmekä ota turhia riskejä, jotta välttäisimme tartunnan emmekä välittäisi tartuntaa muille. Kaikkien on hyvä muistaa, että ostoksia tehdessä on järkevää suosia paikallisuutta.

PS. Hyviä uutisia tänään hallitukselta, myös yrittäjät ja feelancerit voivat saada päivärahaa. Lue lisää tässä; https://yle.fi/uutiset/3-11266371

Angelique Irjala, TJ

 kuva57