Talent Scout

Talent Scout -hankkeen taustalla on tosiasia siitä, että pienemmillä seuduilla on haastavaa houkutella osaavaa työvoimaa pääasiassa sijaintinsa vuoksi. Hankkeen tavoitteena on lisätä seudun osaamista, lisätä osaavan työvoiman saatavuutta, mahdollistaa päätös etabloinnista joustavaksi ja houkuttelevaksi uusille asukkaille ja paluumuuttajille ja vahvistaa alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Toimimme yhteistyössä työnantajien, joilla on osaavan työvoiman rekrytointitarpeita, koulutustarjoajien ja muiden organisaatioiden kanssa ja kohderyhmiämme ovat sekä mahdolliset paluumuuttajat että muu osaava työvoima, niin kansallinen kuin kansainvälinenkin. Nostamalla esille hyviä esimerkkejä esim. onnistuneesta paluumuutosta ja erilaista sisältöä seudun asumisen, elämisen ja elämänlaadun positiivisista puolista, tahdomme laajentaa kokonaisajattelua houkutellaksemme ihmisiä yrityksiimme.

Talent Scout -hanke toteutetaan yhteistyönä Kristiinankaupungin elinkeinokeskuksen ja Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian välillä, ja sen rahoittaa Pohjanmaan ELY-keskus sekä EU:n maaseudun kehittämisrahasto.

Hanke-esite (PDF)

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä, yhteistyöideoita tai haluat keskustella näistä teemoista, niin otathan yhteyttä projektijohtajiimme.

Richard Lähteenmäki
projektijohtaja
Kristiinankaupungin elinkeinokeskus
Puh. 050 357 2510
S-posti: richard.lahteenmaki@krs.fi

Heidi Matinlassi
projektijohtaja
Kehittämisyhtiö Concordia
Puh. 050 433 8458
S-posti: heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi
Lisää seudustamme: www.pietarsaarenseutu.fi 

 

Talent Scout om myös osana koko Pohjanmaan Talent Coastline -ekosysteemiä.