Seutukaupunkien Ketterä Osaaminen ja KV-Rekry

Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistäminen -hanke

1.1.2022-30.6.2023

Hanke muodostuu kahdesta kokonaisuudesta: Ketterää osaamista ja SEUTUrekry-kansainvälisten rekrytointien tukeminen ja yritysten rekrytointivalmiuksien kehittäminen.

Ketterää osaamista-hankekokonaisuus edistää yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa ketteriä ammatillisia koulutuspilotteja ja toimintamalleja, joka kehittävät moniosaamista, tutkintotavoitteista koulutusta, työpaikalla oppimisen malleja ja yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on luoda toimintamalli, jolla ammatillinen- ja korkeakoulutus ovat esteettömästi saatavilla myös meiltä seutukaupungeista käsin ja osaavan työvoiman sitoutuminen alueellemme vahvistuu.

SEUTUrekry-Kansainvälisten rekrytointien tukeminen ja yritysten rekrytointivalmiuksien kehittäminen-hankekokonaisuuden kehittämistoimenpiteillä luodaan ratkaisuja Kristiinankaupungin alueen osaajasaatavuuteen yhteistyössä alueen toimijoiden ja seutukaupunkiverkoston kanssa. Hankkeen aikana edistetään alueen yritysten kansainvälistä rekrytointiosaamista. Kristiinankaupunki osallistuu yhdessä Kauhajoen ja Kurikan kanssa SEUTUrekryn kehitystyöpajaan, jonka funktiona on edistää työvoimapulasta kärsivien toimialojen ja yritysten imagoa, vetovoimaa ja viestintäosaamista.

 

Esitys Hankkeesta: LINKKI

Ota yhteyttä:Screenshot 20210909 115558 Gallery

Susanne Öström
Hankevetäjä
Puh. 040 183 8033
S-posti: susanne.ostrom@krs.fi