Yrittäjä muutoksen edessä – miten valmistautua yrityskaupan henkiseen puoleen

Yrittäjä muutoksen edessä – miten valmistautua yrityskaupan henkiseen puoleen

26.02.2021
Tule mukaan muutosvalmennus-webinaariin, joka on suunnattu juuri sinulle, joka seisot uuden edessä.

 Päivämäärä: 30.3.2021
 Aika: 17:00 - 18:00
 Paikka: Tapahtuma järjestetään netissä

Yrityksen myyminen, ostaminen, luopuminen ja jatkaminen ovat kaikki muutostilanteita, joissa yrittäjä tai yrittäjäksi ryhtyvä seisoo uuden edessä. Selvitettäviä ja päätettäviä asioita on monia, ja tässä muutostilanteessa päätöksiä ja ratkaisuja on tekemässä yrittäjä itse – yksityishenkilö yrittäjyyden takana.

Tule mukaan muutosvalmennus-webinaariin, joka on suunnattu juuri sinulle, joka seisot uuden edessä – yrityksen uutena omistajana tai luopumassa elämäntyöstäsi. Tapahtuma on tarkoitettu yrityksen muutostilanteiden kaikille osapuolille eli niin myyjille ja luopujille kuin ostajille ja perheyrityksen jatkajillekin.

Muutokseen valmistautuminen myös henkisellä puolella on yrityksen omistajanvaihdostilanteissa aivan yhtä tärkeää kuin sopimukset, verotus tai arvonmäärityskin. Tule mukaan tunnin mittaiseen webinaariin missä Lasse Norrgård ja Jarno Dahl TimeOut Muutosvalmennuksesta herättelevät keskustelua, tarjoavat vertaistukea ja esittelevät työkaluja, joiden avulla yrittäjä ja tuleva yrittäjä voivat valmistautua muutokseen ja erityisesti sen henkiseen puoleen.

Yrittäjän uusi alku on menestyksekäs, kun sen kaikkiin puoliin – niin henkiseen kuin taloudelliseenkin – on valmistauduttu. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma on maksuton.

Saat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa (tarkistathan myös roskapostit, mikäli viestiä ei löydy).

Webinaarin järjestävät: VASEK, Concordia ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 28.3.

Siirry "Elinkeinouutisia"-sivulle