Österbotten ställer om – färdplan för hållbarhet och cirkulär ekonomi 

Tiekartta kansi ThumbnailKonsumenterna efterfrågar hållbara lösningar, arbetstagare vill gärna jobba på ansvarsfulla arbetsplatser och vi har inget annat val. Det är dags att ställa om. 

Med den här färdplanen (82 sidor) vill vi hjälpa dig som företagare att komma igång och hitta hållbara lösningar inom allt från inköp och produktion till kommunikation, marknadsföring och produktutveckling. Cirkulär ekonomi handlar inte bara om hållbarhet, utan också om företagets ekonomi, konkurrenskraft och förutsättningar att klara sig även i framtiden. 

Färdplanen är baserad på FN:s mål för hållbar utveckling.  Bakom rapporten står de österbottniska näringslivsbolagen i samarbete med Österbottens Förbund och EU:s regionala utvecklingsfond. Rapporten publiceras inom ramen för projektet CERM, Circular Economy Road Map and Actionplan for Ostrobothnia Region in Finland.

Bekanta dig med innehållet i färdplanen:

broschyr (PDF)

Fyll i dina kontaktuppgifter för att ladda ner guiden Österbotten ställer om – Färdplan för hållbarhet och cirkulär ekonomi (82 sidor):

OBS: kontrollera att du ser ett bekräftelsemeddelande på skärmen efter att ha klickat på knappen "skicka". Om du inte ser meddelandet, kontakta rasmus.hautala@dynamohouse.fi  
(Meddelandet sänds inte per e-post, det visas på skärmen.)