Aktuella skolningar och utbildningar

 Storytelling 3.10

STORYTELLING - som marknadsföringsmetod för mikroföretag

VAD?
Funderar du på hur du ska få ditt företag att synas i mängden? Kom med på workshop och satsa några timmar på att lära dig mer om kreativ innehållsmarknadsföring!

Storytelling är ett kostnadseffektivt sätt att ta fram det unika i sin verksamhet, och passar ypperligt för mikroföretagare som ofta själva tar hand om sin marknadsföring med liten budget. Under kvällen får du veta mer om vad business storytelling är och fördelarna med att använda dig av denna metod.

Du får ta del av österbottniska exempel och under handledning av Pernilla Howard från projektet StoryBOOST vid yrkeshögskolan Centria får du arbeta med storytellingen i ditt eget företag.

NÄR? 3.10 kl 18.00

VAR? Jungman kabinettet

Anmälan görs till: anthony.hannus@krs.fi

 

Workshop om hållbart naturföretagande 22/10, Korsholm Finland

Projektet Nordic Nature Health Hub ordnar en workshop om hållbart naturföretagande, se annonsen till höger. Vi reser över med båt till Vasa redan på måndagen och kommer tillbaka till Umeå sent på tisdag kväll. Mer information om praktiska arrangemang kring resan kommer vara klart senast 1/10, hör av er till mig om ni vill ha mer information 070-188 48 25 alt anna.molander@hushallningssallskapet.se

LEDNINGSSYSTEM FÖR MIKROFÖRETAG I SVENSKA ÖSTERBOTTEN

Målet är att genom ett systematiskt angreppssätt och utprovade metoder skapa ordning och struktur i företagets verksamhet och därmed öka dess lönsamhet, konkurrenskraft och trovärdighet.

Mer info:

https://www.novia.fi/forskning/alla-projekt-pa-novia/overgripande-projekt/ledningssystem-for-mikroforetag-i-svenska-osterbotten