Lentopallojoukkue

joukkue

Kristiinanseudun koulu osallistui Koululiikuntaliiton SM-lopputurnaukseen Orivedellä 8.11.2022.

Reissuun lähdettiin aamulla klo.6.30. Niemelän liikenteen bussilla. Emäntä Katja oli tehnyt loistavat eväät matkaan, niillä eväillä jaksettiin pelata kolme ottelua. Mennessä yhden pysähdyksen taktiikalla ( Häijää) Orivedelle.

Ensimmäinen ottelu Kokkolaa vastaan ja alkujännityksen jälkeen 2-0 voitto. Eka erä meni meille 27-25 toinen 25-14.

Toinen ottelu Orivettä vastaan sujui tasaisesti erien puoliväliin asti, mutta sitten Oriveden hieman kokeneemmat pelaajat kovensivat varsinkin syöttöpelaamistaan ja emme pystyneet vastaamaan siihen peliin. Voitto Orivedelle 2-0 ( 25-17,25-16.) 

Kolmas peli oli erittäin kovaa Ala-Härmää vastaan ja ehkä valmennuskaan ei pystynyt taikomaan uutta taikajuomaa pelaajille, niin voitto Ala-Härmäläisten taskuun selkein numeroin. 2-0( 25-16,25-7) ehkä tässä pelissä alkoi jo väsy painaa Kristiinalaisia.

Turnaus oli monelle pelaajalle ensimmäinen ikinä ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Joukkue toimi joukkueena ja osattiin ottaa toiset huomioon ja autettiin/kannustettiin toisia.

Kotimatkalle pronssimitalit kaulassa ja Orituvalla maukas päivällinen napaan ja kohti Kristiinankaupunkia. Väsyneenä, mutta onnellisena. 

Erityishuomiona, että joukkueessa pelasi moni sellainen, joka on vain koulussa pelaillut lentopalloa. Huomionarvoinen seikka on se, että Kristiinanseudun koululla välituntisin pelataan lentistä paljon. Kiitos siitä Jukka/Tiina Koskiaho.

 T. Valmentaja Jussi Ahonen