Ruuan jakelu etäopetuksessa oleville

03.04.2020

Koulutoimi on Wilma-järjestelmän kautta tiedottanut että lounaspakettien jakelu etäopetuksessa oleville esi- ja perusopetuksen oppilaille sekä lukio-opetuksen opiskelijoille tehdään torstaista 9.4.2020 alkaen.

Lounas jaetaan ennalta sovituissa jakelupisteissä. Oppilaan lounas tilataan kotia lähimpänä olevasta jakelupisteestä. Jakelupisteiksi on määritelty Kantakaupungin koulu, Tiukan vanha koulu, Lappfjärd skola ja Härkmeri skola. Jakelu on avoinna klo 11.00-13.00.

  • Tiistaina noudettavissa tiistain ja keskiviikon annokset.
  • Torstaina loppuviikon annokset.

Lounas jaetaan kylmäannoksina, jotka voi lämmittää kotona. Jaettavat annokset ovat yksittäispakattuja ja niiden valmistusaika on merkitty pakkauksiin. Pakkaukset ovat nimellä varustettuja. Ruoka-aineallergiat huomioidaan erikseen tilausta tehdessä.

Mikäli oppilas tarvitsee jakelupisteeltä noudettavan lounaan, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse viimeistään torstaihin kello 10.00 mennessä jakelupisteen vastuuhenkilölle. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot merkitettiin Wilma-viestiin.

HUOM! Poikkeuksena tämän viikon tilaus, joka tulee tehdä pe 3.4.2020 kello 12.00 mennessä.

Tilaus on sitova ja annoksia noudettaessa tulee noudattaa erityisen tarkasti noutopisteessä olevia ohjeita. Ruokaa noudettaessa jakelupisteellä ei välttämättä ole henkilökuntaa paikalla ja noutajien tulee myös noudattaa yleisiä koronavirukselta suojautumisesta annettuja ohjeita.

 

Siirry "Ajankohtaista koronavirukseen liittyen"-sivulle