We ❤ Kristinestad!

30.06.2020

karlekskarta

Kristinestadsborna fick under försommaren möjlighet att bekänna sin kärlek för hemstaden. Och det gjorde de så gärna! Vi fick in ett stort antal bidrag från olika delar av kommunen.

Gemensamt för dem alla är att känslorna för Kristinestad verkligen lyser igenom. Många har skrivit utförliga motiveringar till sina bidrag. Arbetsgruppen bakom kampanjen kunde nästan känna att de upplevde stämningen på plats och ställe, bara genom att läsa de målande beskrivningarna.

Vi har fått ta del av såväl fartfyllda som rogivande platser, barndomsminnen och nyskapade minnen, dofter och ljud, skogsmiljöer och stadsmiljöer, samt hyllningar till lokala företag och andra aktörer. Kristinestad har en stor mångfald att erbjuda.

De allra flesta bidrag är sådana allmänna platser som vem som helst kan besöka och ta del av. Vi kommer under sommaren att dela med oss av några inblickar i invånarnas favoritställen på vår Facebooksida.

Bland alla som lämnade sina kontaktuppgifter, lottade vi slumpvis ut en inredningstavla. Vinnaren blev Janne Smeds, vi gratulerar!
 

Gå till "Aktuellt"