Vi söker personal till småbarnspedagogiken

02.05.2022

Kokerska

Dagsmark daghem är ett litet mysigt daghem. Daghemmet består av en syskongrupp med barn i åldern 1-5år. Arbetet som kokerska utrustat inbjuder till stor kreativitet, gärna i samarbete med barnen och daghemspersonalen. Vi vill att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Maten på daghemmet är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas.

Som kokerska/kock vid daghemmet har du ett helhetsansvar för tillredning av frukost, lunch och mellanmål i enlighet med de näringsrekommendationer som finns för småbarnspedagogiken. Som kokerska/kock förväntas du arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor. Arbetet är självständigt och ger dig en fin möjlighet att skapa en matkultur som väcker matlust och nyfikenhet hos barnen.

Arbetet innefattar ett helhetsansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt de avtal som finns. Som kokerska/kock har du också ansvar för att barn med specialkost. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att följa din egen budget, göra beställningar, skicka och läsa mail.

Lämplig utbildning samt tidigare erfarenhet av köksarbete ses som merit. Vi värdesätter god samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Arbetstiden är 6 timmar per dag (och löneförmåner enligt kommunala allmänna arbets- och tjänstekollektivavtalet 06RUO020.
Före tillträdandet bör den valda uppvisa godtagbart läkarintyg samt utdrag ur straffregistret senast 30 dagar efter att tjänsten tillträds.
En prövotid på 6 månader kan förekomma.

Ansökningstiden utgår 22.5.2022 kl. 18.00.

Sök via kuntarekry

Lärare

Småbarnspedagogiken i Kristinestad söker 2 lärare inom småbarnspedagogiken.

Vi behöver dig som har ett genuint intresse för att leda verksamheten och arbeta i nära samspel med barn och föräldrar. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, nyfiken och har förmåga att se barnets behov och är insatt i planen för småbarnspedagogik samt kan omsätta den i praktiken. Ditt bemötande och ditt förhållningssätt är ditt viktigaste arbetsverktyg. Du har en förmåga att bygga tillit och förtroende i barngrupp och arbetsteam.

Alla våra enheter är naturligt tvåspråkiga och goda kunskaper i svenska och finska är en självklarhet för oss. Godkänt språkintyg på mellannivå krävs. Vi erbjuder dig en fin arbetsgemenskap där du har stora möjligheter att påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten och lärmiljöerna. Behörighetsvillkor enligt lagen om småbarnspedagogik 6.kap / §26.och §27

Före arbetet inleds skall den person som väljs till befattningen uppvisa ett brottsregisterutdrag för den som arbetar med barn enligt lagen (504/2002) samt ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Prövotid om 6 månader kan tillämpas.

Ansökningstiden utgår 22.5.2022 kl. 18.00.

Sök via kuntarekry

Gruppassistenter och personliga assistenter

Småbarnspedagogiken söker kontinuerligt gruppassistenter och personliga assistenter för heltidsarbete och deltidsarbete på daghem och i förskola.

Dina arbetsuppgifter är att, tillsammans med ett pedagogiskt team och specialläraren inom småbarnspedagogik, fungera som assistent till ett barn i behov av stöd. Vi förväntar oss att du har ett arbetssätt som är motiverande och fokuserar på utveckling. Vi värdesätter en positiv inställning, teamarbete samt goda samspelsfärdigheter. Utbildning i arbete med barn och tvåspråkighet är meriterande. Ansökningstiden är fortlöpande och lämpliga personer kan anställas vartefter.

En prövotid kan tillämpas. Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Lön i enlighet med kollektivavtalet AKTA.

Sök via kuntarekry


Kontaktinformation

Annika Heikkilä, chef för småbarnspedagogik
annika.heikkila@krs.fi
040 5666018

Gå till "Aktuellt"