Vi söker en teknisk direktör - lev det goda livet i Kristinestad!

Vi söker en teknisk direktör - lev det goda livet i Kristinestad!

14.06.2022

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? I Kristinestad har vi Finlands viktigaste jobb ledigt för dig. Kristinestad är en av Finlands mindre kommuner, med närhet mellan både människor och platser. Ett jobb i Kristinestad betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Att söka jobbet kan vara ditt livs bästa beslut!

Kristinestad har en bred historia. Härifrån seglade skeppen på 1700- och 1800-talet och kom tillbaka med råvaror från alla jordens hörn. Kristinestads centrum är enligt museiverket den bäst bevarade stormaktstida staden med rutplan. Stadens trähuscentrum har aldrig brunnit och byggnaderna härstammar från olika tidsepoker. Nutiden märks i form av högkvalitativ primärproduktion, metallproduktion, framgångsrika logistikföretag samt satsning på förnybar energi. Här finns godkända vindkraftsplaner vilka tillåter dryga 130 vindkraftverk och flera solenergiområden är under planering.

Serviceområdet för tekniska tjänsters verksamhet omfattar planläggning, underhåll och byggande, fastighetsskötsel, vägar, gator och parker, stadens skogar och vattenområden. Vi söker nu dig som vill leda verksamheten.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där du får arbeta med varierande frågor. Du kommer ha möjlighet att komma i kontakt med många intressanta områden och bidra till vår stads utveckling på ett tydligt sätt. Som teknisk direktör kommer du att leda ca 60 medarbetare. Det innebär att du har det övergripande ansvaret för verksamheten. Du har också möjlighet att arbeta två dagar på distans per vecka.

Vi söker dig som

  • vill utveckla vår verksamhet och våra medarbetare
  • är flexibel, kundorienterad och har en genuin vilja att aktivt arbeta för stadens bästa
  • har goda förhandlings-, samarbets- och interaktionsfärdigheter
  • har en god förmåga att kommunicera och framträda offentligt.

Behörighetskrav:
En för tjänsten lämplig högre högskolexamen eller för tjänsten lämplig högskoleexamen (YH) förtrogenhet med tjänstens uppgiftsområde och i praktiken visad ledarförmåga.

Språkkrav:
Goda kunskaper i svenska och i finska i tal och skrift, i enlighet med lagen om de språkkunskaper som krävs av offentligt anställda (424/2003).

Meriterande:

  • Erfarenhet av kommunalförvaltning.
  • Dokumenterad erfarenhet av resultatinriktad verksamhet och för uppgiften tillräckliga ekonomikunskaper.
  • Samarbets- och förhandlingsförmåga.

Prövotid:
En prövotid om 6 månader kan tillämpas.

Utredning över hälsotillstånd:
Godtagbar utredning över sökandens hälsotillstånd.

Lön:
Enligt TS: 4852,96 €/mån

Ansökningstiden utgår 31.7.2022 kl. 23.59. Anställningsförhållandet inleds med arbetsavtal från
och med 1.11.2022 för att övergå i tjänsteförhållande från och med 1.1.2023. 

Sök via kuntarekry

Kontaktinformation

Mila Segervall, stadsdirektör, mila.segervall@krs.fi, 040-5258523

Gå till "Aktuellt"