Vi söker en sekreterare till resultatenheten KRS Gatu

31.05.2021

Serviceområdet för samhällsbyggnad anställer en sekreterare i tidsbundet arbetsavtalsförhållande till resultatenheten KRS Gatu

Vi skapar fungerande och trivsamma förutsättningar för boende och företagsamhet med vårt dagliga arbete. KRS Gatu sköter om stadens grönområden, gator, vägar, idrotts- och rekreationsområden, vägbelysning, simstränder, bryggor, lekparker och mycket annat. Du fungerar som sekreterare med mångsidiga och intressanta arbetsuppgifter både självständigt och tillsammans med övrig personal. I arbetet behövs B-körkort och tillgång till egen bil. Vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet, mångsidighet och god samarbetsförmåga.

Till sekreterarens arbetsområde hör mångsidiga uppgifter inom förvaltning och administration vid KRS Gatus resultatområde. Till arbetsuppgifterna hör bl.a inköps- och försäljningsreskontra, enhetens budgetuppföljning, uthyrning av båtplatser och övriga områden, upprätthållande av websidor och andra huvudanvändaruppgifter, administrativa uppgifter inom infrabyggande, t.ex beredning av dokument, avtal och tjänstemannabeslut och allmän kundbetjäning inom enheten. Arbetet förutsätter självständigt arbetssätt och initiativförmåga, IT-kunnande och intresse för att utveckla verksamhetsområdet. Som fördel räknas erfarenhet av offentlig förvaltning och tekniskt kunnande.

Kompetenskraven för sekreteraren är lämplig examen inom ekonomiförvaltning och kansliarbete t.ex tradenom eller merkonom, samt god förmåga att i tal och skrift använda det andra inhemska språket som inte är sökandens modersmål.

Arbetsavtalsförhållandet är tidsbundet 2.8.2021-28.2.2022 med möjlighet till förlängning.

Lön enligt kollektivavtal. Ansökan inlämnas senast 17.6.2021 kl. 23:59.

sök via kuntarekry

Tilläggsuppgifter: Sekreterare Maria Viikilä tel. 040 5919 801

Gå till "Aktuellt"