Vi söker en kokerska / kock till daghemmet Lilliputt

04.05.2021

Lilliputt är ett litet mysigt daghem i Tjöck. Daghemmet består av en syskongrupp med barn i åldern 1-5 år. Köket är väl utrustat och inbjuder till stor kreativitet, gärna i samarbete med barnen och daghemspersonalen. Vi vill att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Maten på daghemmet är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas.

Som kokerska/kock vid daghemmet har du ett helhetsansvar för tillredning av frukost, lunch och mellanmål i enlighet med de näringsrekommendationer som finns för småbarnspedagogiken. Som kokerska/kock förväntas du arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor. Arbetet är självständigt och ger dig en fin möjlighet att skapa en matkultur som väcker matlust och nyfikenhet hos barnen.

Arbetet innefattar ett helhetsansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt de avtal som finns. Som kokerska/kock har du också ansvar för att barn med specialkost. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att följa din egen budget, göra beställningar, skicka och läsa mail.

Lämplig utbildning samt tidigare erfarenhet av köksarbete ses som merit. Vi värdesätter god samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Arbetstiden är 6 timmar per dag och löneförmåner enligt kommunala allmänna arbets- och tjänstekollektivavtalet 06RUO020. En prövotid på 6 månader kan förekomma.

Ansökningstiden utgår 24.5.2021 klo 16:00.

sök via kuntarekry

Tilläggsuppgifter: chefen för småbarnspedagogik Annika Heikkilä, annika.heikkila@krs.fi tel. 040 566 6018.

Gå till "Aktuellt"