Vi söker en fysioterapeut (vikariat)

09.01.2020

Sökes en fysioterapeut för ett moderskapsvikariat till Vård- och omsorgscentralen/fysioterapin. Arbetet börjar genast eller enl. överenskommelse. Arbetsuppgifterna på fysioterapiavdelningen innefattar poliklinisk fysioterapi, grupphandledning, hjälpmedelservice samt annan fysioterapiverksamhet inom vård och omsorgscentralen. Behörighetskrav enligt lag om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvård (fysioterapeut). Praktisk erfarenhet och tilläggsutbildningar räknas till godo.

All personal anställs av vård- och omsorgscentralen med primär arbetsplats angiven men, arbetsplatsen kan vid behov ändras i takt med att verksamheten utvecklas. Arbetstid och löneförmåner enligt kommunala allmänna arbets- och tjänstekollektivavtalet. Samtliga sökande bör uppvisa goda kunskaper i det inhemska språk som inte är sökandes modersmål och före tillträdandet av befattningen visa friskhetsintyg. Prövotiden är 6 månader.

Sedvanliga ansökningar sänd till adress: Kristinestads vård- och omsorgscentral, Vård- och omsorgschefen, Lappfjärdsvägen 10, 64100 Kristinestad.

Sök senast 31.1.2020 kl. 23:59!

Sök via Kuntarekry 

Tilläggsinformation: Robert Sunden, 062218470, robert.sunden@krs.fi 
 

Gå till "Aktuellt"