Vi söker en barnskötare

22.09.2022

Småbarnspedagogiken i Kristinestad söker dig som vill jobba som barnskötare i en liten grupp med barn i åldern 1-3år.

Som barnskötare är du en del av de vardagliga arbetsuppgifterna på daghemmet. Läraren inom småbarnspedagogik har det pedagogiska ansvaret men även barnskötaren är delaktig i den pedagogiska planeringen. Dokumentation samt planering av olika inom- och utomhusaktiviteter är viktiga delar av arbetet. Utgångspunkten för daghemmets planering är planen för småbarnspedagogik. Vi utgår alltid från barnens intressen när vi planerar verksamheten. Tvåspråkighet är en självklarhet som vi värdesätter högt i hela verksamheten. Alla anställda kommunicerar med både barn och föräldrar på både svenska och finska.

Vi söker dig som brinner för ditt arbete med barn. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara positiv, flexibel, ansvarsfull och en god förebild. Vi önskar att du har en för uppgiften lämplig utbildning. Erfarenhet av arbete med barn ses som meriterande.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade och driftiga kolleger samt en fin gemenskap! Arbetet är ett heltidsvikariat för perioden 10.10.2022-31.07.2023, eller enligt överenskommelse.

Före arbetet inleds skall den person som väljs till befattningen uppvisa ett brottsregisterutdrag för den som arbetar med barn enligt lagen (504/2002). Prövotid kan tillämpas.

Varmt välkommen till oss!

Ansöknigstiden utgår 6.10.2022 kl. 16.

Sök via kuntarekry

Kontaktinformation

Annika Heikkilä, chef för småbarnspedagogik
annika.heikkila@krs.fi
040 5666018

Gå till "Aktuellt"