Staden Kristinestad har förnyat sin webbplats

29.05.2019

I arbetet med att förnya webbplatsen har vi utgått från besökarna och deras behov och logik. Sidorna har fräschats upp och anpassats bättre till dagens mobila värld. Vi har också jobbat med att göra webbplatsen mera tillgänglighetsanpassad, så att så många personer som möjligt kan använda den så enkelt som möjligt.

På startsidan lyfter vi fram det som är aktuellt just nu, så att denna information lätt ska kunna hittas. Navigeringen blir tydligare och vi har en ny sökfunktion som ska guida besökaren rätt.

Arbetet med webbplatsen fortsätter under sommaren och hösten med ytterligare förbättringar, bland annat i form av en mera utvecklad feedback-funktion samt en bokningskalender dit även en betalningsfunktion kopplas.

Vi tar gärna emot respons och förslag gällande den nya webbplatsen! Man kan ta kontakt antingen via feedback-formuläret på sidan, eller genom att sända ett e-postmeddelande till kristinestad@krs.fi

Även www.visitkristinestad.fi, som riktar sig till besökare och som administreras av Kristinestads näringslivscentral, har uppdaterats.

Serviceområdet för livskraft, 29.5.2019

 

Gå till "Aktuellt"