Uutiset
28.12.2018

Tervetuloa kuntaosien kokoukseen 21.2.2019 klo 18.00

Tervetuloa ensimmäiseen Kristiinankaupungin järjestämään kuntaosien kokoukseen.

Paikka: Kristinestads gymnasium

Mikä on kuntaosien kokous? Kaupungin hallintosäännön 11 §:ssä kuntaosien kokousta kuvataan seuraavasti:

Osallisuuden edistämiseksi on kuntaosien kokous. Kokoukseen osallistuvat kylää/kaupunginosaa edustavien organisaatioiden edustajat. Esimerkkeinä tällaisista organisaatioista mainitaan kyläneuvostot, nuorisoseurat, kotiseutuyhdistykset, yms. Kuntaosien kokous toimii edustamansa väestöryhmän (kylä tai kaupunginosa) osallistumis- ja vaikuttamiskanavana. Kuntaosien kokouksen kutsuu koolle kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus laatii jätettyjen ehdotusten perusteella luettelon asioista, joista keskustellaan kokouksessa ja joita kokous käsittelee. Kokouksessa esitetyt aloitteet ja päätöslauselmat lähetetään palvelualueille valmistelua ja käsittelyä varten.

Kuntaosien kokous aloitetaan lyhyellä inspiroivalla luennolla.

Tämän jälkeen jakaudumme ryhmiin keskustelemaan tämän päivä haasteista ja mahdollisuuksista ja siitä, mitä tarvitsemme hyvään elämään Kristiinankaupungissa tulevaisuudessa. Ryhmäkeskustelut aloitetaan lyhyin puheenvuoroin Kristiinankaupungista nuorison näkökulmasta, eläkeläisen näkökulmasta, perheen näkökulmasta ja maahanmuuttajan näkökulmasta.

Toivomme mahdollisimman monen voivan osallistua kuntaosien kokoukseen, jolla on tärkeä osa koko Kristiinankaupungin kehittämistyössä.

Kahvitarjoilun vuoksi tarvitsemme ilmoittautumisenne viimeistään 18.2.2019 kaupunginkansliaan/Kajsa Snickars, kajsa.snickars@krs.fi tai puh. 040 641 6263.
Ilmoittakaa myös mahdolliset erikoisruokavaliot.

Mila Segervall
kaupunginjohtaja

Siirry "Uutiset"-sivulle