Uutiset
15.05.2018

Perusturvakeskus hakee sairaanhoitajaa, fysioterapeuttia sekä kaksi lähihoitajaa

Kristiinankaupungin perusturvakeskus kuuluu hyvinvoinnin palvelualueeseen ja on aktiivisesti eteenpäin pyrkivä keskus. Keskuksen toimintaa muutetaan parhaillaan tavoitteena moniammatillinen yhteistyö perusturvan  kaikissa yksiköissä. Yksiköt ja niissä toimivat asiantuntijat ovat lähellä toisiaan, mikä mahdollistaa myönteisen kehityksen.

 

Muutoksessa viihtyvä luo tulevaisuuden, tule luomaan omasi!

 

Seuraavat toimet julistetaan haettaviksi:

 

Sairaanhoitaja 100 % kuntoutusosastolle, otetaan vastaan 4.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Toimeen kuuluu apulaisosastonhoitajan tehtävä. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus ja ansioksi luetaan johtajuuden lisäkoulutus. Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Eeva-Liisa Vainioranta, puh.040-834 2531.

 

Fysioterapeutti 100%, työ jakautuu kuntoutusosastolle ja kotihoitoon, 4.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.12.2018 saakka. Työtehtäviisi kuuluu kotikuntoutuksen koordinointi yhteistoiminnassa asiakkaan ja omahoitajan kanssa. Peräänkuulutamme hyvää ammattitaitoa, hyvää yhteistyökykyä, halua kehittää kotikuntoutusta sekä henkilökohtaista kehityskykyä.  Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen fysioterapeutin kelpoisuus.  Käytännön kokemus ja lisäkoulutus lasketaan eduksi. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Robert Sunden (fysioterapia) puh. 06-2218470 tai osastonhoitaja Eeva-Liisa Vainioranta (kuntoutusosasto) puh. 040-8342531.

 

Lähihoitaja 100 % kotihoitoon, otetaan vastaan 4.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen lähihoitajan kelpoisuus tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja). Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan. Lisätietoja toimesta antaa osastonhoitaja Britt-Mari Kaarre, puh.040-545 8092.

 

Lähihoitaja 100 % kotihoidon varahenkilöstöön, otetaan vastaan 4.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen lähihoitajan kelpoisuus tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja). Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan. Lisätietoja toimesta antaa osastonhoitaja Britt-Mari Kaarre, puh.040-545 8092.

 

Kaikki henkilöt palkataan perusturvakeskukseen ja ensisijainen työpaikka on nimetty, mutta työpaikka voi tarvittaessa muuttua toimintaa kehitettäessä. Työaika ja palkkaedut noudattavat kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Kaikkien hakijoiden tulee esittää todistus hyvästä taidosta käyttää sitä kotimaista kieltä, joka ei ole hakijan äidinkieli, ja ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta. Tavanomaiset hakemukset lähetetään osoitteella: Kristiinankaupungin perusturvakeskus, Perusturvajohtaja, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.  Hakuaika päättyy 1.6.2018 klo 15.00.

 

Kristiinankaupunki 15.5.2018

 

Perusturvajohtaja

Siirry "Uutiset"-sivulle