Uutiset
06.02.2018

Perusturvakeskus hakee henkilökuntaa

vapnet38

Kristiinankaupungin perusturvakeskus

pyrkii aktiivisesti eteenpäin.
Keskuksen toimintaa muutetaan parhaillaan tavoitteena moniammatillinen
yhteistyö perusturvan kaikissa yksiköissä. Yksiköt ja niissä toimivat asiantuntijat
ovat lähellä toisiaan, mikä mahdollistaa myönteisen kehityksen.

 Muutoksessa viihtyvä luo tulevaisuuden,
tule luomaan omasi! 

Seuraavat toimet julistetaan haettaviksi:

Osastonhoitajan sijaisuus Kristiinakotiin, otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 28.2.2019.  Toimeen kuuluvat esimiestehtävät sekä asumisyksikön hoidon johtaminen, kehittäminen ja koordinointi. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus sekä johtajuuden lisäkoulutus. Lisätietoja antaa vt. hallintojohtaja Riitta Palmberg, puh. 040-159 0505.

Sairaanhoitaja Kristiinakotiin. Toimeen kuuluvat apulaisosastonhoitajan tehtävät ja tehtävä otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus. Lisätietoja antaa vt. hallintojohtaja Riitta Palmberg, puh. 040-159 0505.

Sairaanhoitaja Kristiinakotiin, otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus. Lisätietoja antaa vt. hallintojohtaja Riitta Palmberg, puh. 040-159 0505. 

Sairaanhoitaja kotihoitoon, otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus. Työ käsittää myös apulaisosastonhoitajan toiminnon. Lisätietoja toimesta antaa vt. osastonhoitaja Britt-Mari Kaarre, puh. 040-545 8092. 

Lähihoitaja Kristiinakotiin, otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen lähihoitajan kelpoisuus tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja). Lisätietoja antaa vt. hallintojohtaja Riitta Palmberg, puh. 040-159 0505.

Sairaanhoitaja lääkärinvastaanottoon, otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus. Lisätietoja toimesta antaa osastonhoitaja Tuula Kultalahti, puh. 040-180 2030.

Lähihoitaja päiväkeskustoimintaan, toimi otetaan vastaan 1.3.2017 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen lähihoitajan kelpoisuus tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja). Päiväkeskustoiminta on osa Åldersron palvelukeskusta. Tavoitteena on tukea omaishoitajia ja keventää heidän työtaakkaansa, antaa arjelle sisältöä ja innoittaa kaikenlaiseen toimintaan sekä ylläpitää yhteyksiä muihin ihmisiin. Lisätietoja toimesta antaa osastonhoitaja Kirsi Widberg, puh. 040-159 0504. 

2 lähihoitajaa kotihoidon varahenkilöstöön, otetaan vastaan 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen lähihoitajan kelpoisuus tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja). Lisätietoja toimesta antaa vt. osastonhoitaja Britt-Mari Kaarre, puh. 040-545 8092.

Toimistosihteeri perusturvakeskuksen hallintoon ja perhekeskuksen Info-pisteeseen. Tehtäviin kuuluvat atk-tehtävät, laskujen tiliöinti, tiedotus, puhtaaksikirjoitus ja sihteerintoimintoja, arkistonhoito sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Etsimme sinua, jolla on kaupallinen koulutus ja ICT-osaamista, lisäksi toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä henkeä. Aikaisempi kokemus kansliatyöstä katsotaan eduksi. Tehtävä otetaan vastaan sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja toimesta antaa hoitotyön johtaja Elisabeth Sjöberg, puh. 040-513 1072.

Vapaita sijaisuuksia on myös yksiköissä ja kotihoidossa. Jos olet kiinnostunut hoitotyön sijaisuuksista, ota yhteyttä hoitotyön johtajaan: Elisabeth Sjöbergiin, puh. 040-513 1072, elisabeth.sjoberg@krs.fi

Kaikki henkilöt palkataan perusturvakeskukseen ja ensisijainen työpaikka on nimetty, mutta työpaikka voi tarvittaessa muuttua toimintaa kehitettäessä. Työaika ja palkkaedut noudattavat kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Kaikkien hakijoiden tulee esittää todistus hyvästä taidosta käyttää sitä kotimaista kieltä, joka ei ole hakijan äidinkieli, ja ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, lisäksi hakijoilla tulee olla tartuntalain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Koeaika on 4 kuukautta. Tavanomaiset hakemukset lähetetään osoitteella: Kristiinankaupungin perusturvakeskus, Perusturvajohtaja, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.  Hakuaika päättyy 21.2.2018 klo 16.00

Kristiinankaupunki 06.02.2018
Perusturvajohtaja

 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle