Uutiset
22.02.2018

Kristiinankaupungin kaupunki hakee rakennustarkastajaa vakinaiseen virkasuhteeseen

RAKENNUSTARKASTAJA

Kristiinankaupunki on luova ja eteenpäin pyrkivä kunta, jossa rakennetaan yhdessä kestävää ja houkuttelevaa yhteiskuntaa. Nyt haemme rakennustarkastajaa rakennusvalvontaan. Rakennusvalvonta osallistuu toimivan, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseen. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista ja tekee lupapäätöksiä. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii yhdyskuntarakentamisen lautakunta.

Kristiinankaupungin kaupunki hakee RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Viran pätevyysvaatimuksena on MRA 4 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi hänellä tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävien hoitamisessa vaaditaan hyvä suomen sekä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Virka täytetään toistaiseksi 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 4.4.2018 klo 16.00 mennessä osoitteessa:

Kristiinankaupungin kaupunki
Yhdyskuntarakentamisen palvelualue/Ari-Johan Myllyniemi
Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.

Lisätietoja antaa: Ari-Johan Myllyniemi, tekninen johtaja, 040 5599229 tai ari-johan.myllyniemi@krs.fi 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle