Uutiset
01.07.2017

Kristiinankaupungin kaupunki hakee rakennustarkastajaa vakinaiseen virkasuhteeseen

 

RAKENNUSTARKASTAJA

Kristiinankaupunki on luova ja eteenpäin pyrkivä kunta, jossa rakennetaan yhdessä kestävää ja houkuttelevaa yhteiskuntaa. Nyt haemme rakennustarkastajaa rakennusvalvontaan. Rakennusvalvonta osallistuu toimivan, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseen. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista ja tekee lupapäätöksiä. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii yhdyskuntarakentamisen lautakunta.

Kristiinankaupungin kaupunki hakee RAKENNUSTARKASTAJAA  vakinaiseen virkasuhteeseen.

Viran pätevyysvaatimuksena on MRA 4 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi hänellä tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävien hoitamisessa vaaditaan hyvä suomen sekä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Virka täytetään toistaiseksi 1.11.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyvä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 1.9.2017 klo 12.00 mennessä osoitteessa:

Kristiinankaupungin kaupunki

Yhdyskuntarakentamisen palvelualue/Ari-Johan Myllyniemi

Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.

 

Lisätietoja antaa: Ari-Johan Myllyniemi, tekninen johtaja, 040 5599229, 0400 888422 tai ari-johan.myllyniemi@krs.fi 

 

 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle