Uutiset
27.06.2018

Haemme lastentarhanopettajaa

Kristiinankaupunki hakee lastentarhanopettajaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.9.2018 alkaen.  

Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Lapväärtin päiväkoti ja kaksikielinen Oravat/Ekorrarna -osasto (1-2-vuotiaat). Etsimme sinua, joka olet valmis ottamaan vastuuta päiväkotimme kehityksestä, inspiroimaan ja innostamaan sekä yksittäistä lasta että koko ryhmää, olet yhteistyöhaluinen, vastaanottavainen ja kiinnostunut pedagogisesta kehityksestä. Tunnet uuden varhaiskasvatussuunnitelman hyvin ja pystyt hyödyntämään sitä päivittäisessä työssäsi. Työskentelet hienossa tiimissä, johon kuuluvat myönteiset pedagogit, vanhemmat ja lapset ihanassa ympäristössä.

Kelpoisuusvaatimukset noudattavat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettua lakia 271/2005 ja asetusta 608/2005. Vaatimuksena on hyvä ruotsin ja suomen kielen taito. Tehtävään valitun tulee jättää lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen työn alkamista. Palkka ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti. Työaika ja palkkaedut määräytyvät kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kuukautta.

Hakemukset lähetetään osoitteella:

Kristiinankaupungin perhekeskus  
Varhaiskasvatuksen johtaja/ Annika Heikkilä
Lapväärtintie 10  
64100 Kristiinankaupunki

tai  

annika.heikkila@krs.fi

Hakuaika päättyy 27.7.2018 klo 16.00.

Siirry "Uutiset"-sivulle