Uutiset
07.05.2018

Haemme koulupsykologia

 

Koulupsykologi

 


Kristiinankaupungissa on sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä kouluja. Oppilashuoltotiimissämme on myös koulukuraattori, joka tekee työtä molemmilla kielialueilla.
Työn perustana on oppilashuoltoryhmätyö kouluilla. Koulupsykologin työtehtäviin kuuluu mm. oppimisvaikeuksien tutkimista, tukitoimien suunnittelua ja keskustelua sekä seurantaa oppilaille, huoltajille, koulujen henkilökunnalle ym.

1.Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

 

Arvostettavat ominaisuudet: Kielitaitona on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman ja varhaiskasvatuksen tuntemus katsotaan eduksi. Yhteistyökyky, hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäisyys ja valmius kehittää oppilashuoltoa yhdessä oppilashuollon tiimin ja oppilaitosten kanssa. Koska koulut sijaitsevat laajalla alueella, tulee työntekijällä olla oma auto käytössään. Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

 

Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemuksia ei palauteta. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista. Koeaika 6 kuukautta.

Työaika ja palkkaedut noudattavat kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733. Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteeseen ebba.nygard@krs.fi  . Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteeseen: Kristiinankaupungin koulutoimisto, PL 13, Lapväärtintie 163 C, 64101 Kristiinankaupunki. 

Hakuaika päättyy 31.7.2018 klo 12.00.


Kristiinankaupungissa 3.5.2018

Ruotsinkielinen koulutuslautakunta

 

 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle