Uutiset
13.02.2018

Avoimet työpaikat

Puhdistamonhoitaja

Yhdyskuntarakentaminen, KRS-Vesi Vesihuoltolaitos hakee puhdistamonhoitajaa. Ammatissa tarvitaan jätevedenpuhdistuksen prosessitekniikan tuntemusta sekä korjaus- ja kunnossapito-osaamista sekä laitoksella että maastossa. Tietotekniikan käyttötaito on työssä tarpeen.

Hakijalta edellytetään teknistä peruskoulutusta joko prosessi-, kone-, metalli-, sähkö-, LVI-, automaatio- tai kunnossapidosta.

Puhdistamonhoitaja toimii myös vesilaitoksen hoitajan sijaisena.

Puhdistamonhoitaja valitaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus on 4 kk. Palkkaus ja työsuhteen ehdot TS:n mukaan.  

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 15.3.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Kristiinankaupunki, Yhdyskuntarakentaminen, Lapväärtintie 10, 64100 KRISTIINANKAPUNKI. Kuoreen merkintä; Puhdistamonhoitaja. Hakemuksen liitteenä pyydämme toimittamaan kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.

Lisätiedot: Ari Hakala, vesihuoltopäällikkö, puh.nro. 0400 6628 92

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Siistijä

Yhdyskuntarakentaminen, Kiinteistöt, hakee siistijää. Siivoustyön tavoitteena on työ- ja asuinympäristöjen sekä muiden tilojen pitäminen viihtyisinä, terveellisinä ja turvallisina. Siistijän tehtävät ovat monipuolisia, ja ne vaihtelevat työkohteista riippuen.

Siistijää valitaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus on 4 kk. Palkkaus ja työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. 

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 15.3.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Kristiinankaupunki, Yhdyskuntarakentaminen, Lapväärtintie 10, 64100 KRISTIINANKAPUNKI. Kuoreen merkintä; Siistijä. Hakemuksen liitteenä pyydämme toimittamaan kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.

Valitun on ennen työnsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätiedot: Anneli Anttila, palveluesimies, puh.nro. 040 5595 528

 

 

Kristiinankaupungin perusturvakeskus

kuuluu hyvinvoinnin palvelualueeseen ja on aktiivisesti eteenpäin pyrkivä keskus. Osana tätä työtä haemme henkilökuntaa eri yksiköihin: sairaanhoitajia, lähihoitajia ja toimistovirkailijaa. Yksiköissä ja kotihoidossa on myös vapaita sijaisuuksia. Jos olet kiinnostunut hoitotyön sijaisuuksista, ota yhteyttä hoitotyön johtajaan: Elisabeth Sjöbergiin, puh. 040-513 1072, elisabeth.sjoberg@krs.fi. Olethan myös tutustunut verkkosivuihin www.kristiinankaupunki.fi/uutiset ja muistat, että tointen hakuaika päättyy 21.2.2018 klo 16:00.

 

Siirry "Uutiset"-sivulle