Asukkaalle

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kristiinankaupungista ja siitä, miten kotikaupunkisi toimii.

Saat tietää, missä asioit, kun tarvitset esimerkiksi asuntoa tai tonttia, kaipaat kulttuuria tai liikuntaa, haluat hoitopaikan lapselle tai apua vanhukselle. Sivut auttavat myös silloin, kun tarvitset lääkärinhoitoa tai haluat ilmoittaa lapsesi esikouluun tai kouluun. Sekin selviää, mihin viet roskat ja milloin pääset markkinoille.

Merellisessä puutalokaupungissa ja sen maaseututaajamissa voit elää ihmisen kokoista elämää. Täällä historia ja nykyaika kohtaavat rakentavasti. Keskeiset peruspalvelut ovat hyvin saatavilla, ja terveellistä lähiruokaa tuotetaan eri puolilla seutua. Palvelut, teollisuus sekä maa- ja metsätalous ovat kaupungin elinkeinoelämän ydintä.

Kaupungin palvelupisteissä halutaan työskennellä niin, että täällä on hyvä elää pienenä, kasvaa isoksi ja jatkaa elämää sen kaikissa vaiheissa.

Kaupungin strategiaa 2020 päivitetään vuonna 2015 tulevaisuuden kehityssuunnan linjaamiseksi. Strategia pohjautuu aikaisempaan laajaan selvitykseen, johon kaupunkilaiset osallistuivat aktiivisesti.

Olet tervetullut mukaan kehittämään kotikaupunkiasi.

Päivitetty 15.06.2015, Kello 09.49, Jari Turunen.