Kehitys & Hallinto

vaakuna

Kaupungin kotisivuilta löydät tietoa Kristiinankaupungista ja siitä, miten kotikaupunkisi toimii.

Saat tietää, missä asioit, kun tarvitset esimerkiksi asuntoa tai tonttia, kaipaat kulttuuria tai liikuntaa, haluat hoitopaikan lapselle tai apua vanhukselle, tarvitset lääkärinhoitoa tai haluat ilmoittaa lapsesi esikouluun tai kouluun.

Merellisessä pikkukaupungissa ja sen maaseututaajamissa voit elää ihmisen kokoista elämää – täällä yhteisöllisyys on voimissaan.

Peruspalvelut ovat lähellä ja kaupungista tarvitsee harvoin lähteä merta edemmäs kalaan. Palvelut, teollisuus sekä maa- ja metsätalous ovat kaupungin elinkeinoelämän ydintä. Pienet paikalliset yritykset pitävät kaupungin arjen pyörimässä. Jos haluat, voit oppia toisen kotimaisen keskellä arkea - jumpparyhmässä, kylätalolla, hiekkalaatikon reunalla tai vaikka kaupan kalatiskillä.

Kaupungin palvelupisteissä halutaan työskennellä niin, että täällä on hyvä elää pienenä, kasvaa isoksi ja jatkaa elämää sen kaikissa vaiheissa.

Kuntalain uudistus parantaa kunnan viestintää kuntalaisten kanssa. Määräykset astuvat virallisesti voimaan 1.6.2017. Kristiinankaupunki on aloittanut työn jo nyt ja kaupungin verkkosivustot kehitetään kommunikoiviksi.

Kaupungin strategiaa 2020 päivitetään vuonna 2015 tulevaisuuden kehityssuunnan linjaamiseksi. Strategia pohjautuu aikaisempaan laajaan selvitykseen, johon kaupunkilaiset osallistuivat aktiivisesti.

Kristiinankaupungissa historia ja nykyaika kohtaavat rakentavasti. Olet tervetullut mukaan kehittämään kotikaupunkiasi!

 

 

Kaupungin yhteystiedot ovat:

Kristiinankaupunki
PL 13
64101 Kristiinankaupunki

sähköpostiosoite: kristiinankaupunki(a)krs.fi
Puhelin: +358 6 2216200 vaihde tai +358 6 2218411 vaihde
Fax +358 6 2212275

Henkilökunnan sähköposti: etunimi.sukunimi(a)krs.fi

Päivitetty 27.08.2015, Kello 09.59, Jari Turunen.