Kristinestad Kristiinankaupunki Cittaslow puutalokatuTervetuloa Kristiinankaupunkiin!

Merellisessä pikkukaupungissa ja sen maaseututaajamissa voit elää ihmisen kokoista elämää. Keskeiset peruspalvelut ovat hyvin saatavissa, ja terveellistä lähiruokaa tuotetaan eri puolilla seutua. 

  

Kristinestad Kristiinankaupunki cittaslow slowmatkailu

Ihmisen kokoisessa kaupungissa yhteisöllisyys on voimissaan. Jos haluat, voit oppia toisen kotimaisen keskellä arkea - jumpparyhmässä, kylätalolla, hiekkalaatikon reunalla tai vaikka kaupan kalatiskillä. Päiväkodin pihalla lapset saavat luonnollista kielikylpyä ja nuoret kohtaavat toisensa harrastuksissa. 

 

Kristinestad Kristiinankaupunki Cittaslow stadsvy

Kaupungissa on monia vetovoimatekijöitä, kuten hyvät koulutus- ja muut peruspalvelut terveyskampuksineen, monipuoliset vapaa-ajan palvelut ja vireä yhdistystoiminta. Tavoitteena on kaupungin asukkaiden hyvinvointi ja elämänilo. Cittaslow- jäsenyys vuonna 2011 oli tunnustus kaupungille sen hengestä ja elämänlaadusta. 

 

Kristinestad Kristiinankaupunki Strandgatan Badhusparken

Cittaslow-filosofia korostaa ihmisen kokoista, kiireetöntä elämää, jossa kunnioitetaan paikallisuutta ja kestäviä ratkaisuja. Työpaikkaan voi usein kävellä tai pyöräillä. Jos työmatkalle tarvitaan autoa, ruuhkissa ei tarvitse ajaa, ja parkkipaikan löytää kätevästi. 

Kaupunginjohtajan tervehdys


Kristinestad Kristiinankaupunki strandpromenad rantapromenaadi

Tarvitsetko apua asunnon löytämiseen?

Fast AB Kristinestads Bostäder-Kiinteistö OY 

Vapaat omakotitalotontit

Esite - Tulevaisuutesi Kristiinankaupungissa